Snelle, gratis levering binnen NL boven de €40,-
14 dagen niet goed geld terug garantie
Achteraf betalen mogelijk via Riverty (vanaf €40,-)
Bel ons op: 010 8182780
 

Actueel
Van zaterdag 20 augustus t/m maandag 5 september 2022 zijn wij gesloten. Bestellingen die gedurende deze periode worden geplaatst worden niet eerder dan dinsdag 6 september verzonden. Dit staat duidelijk vermeld bovenaan iedere pagina van de webwinkel.

Heeft u dit over het hoofd gezien, of heeft u zich bedacht? Geen probleem! Stuur ons een mailtje met uw naam en ordernummer (of nog makkelijker: een reply op uw orderbevestiging) en wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt geannuleerd en de betaling wordt teruggestort of geannuleerd (Afterpay). Houd u er rekening mee dat wij tijdens onze afwezigheid niet dagelijks de mail lezen, dus het kan een paar dagen duren voordat wij reageren.

Heeft u met Afterpay besteld? Zodra wij zien dat er een Afterpay-bestelling binnenkomt zullen wij de betaling z.s.m. "on hold" zetten. Dit betekent dat uw betaling 14 dagen wordt gepauzeerd.

Wilt u iets retourneren kijk dan hier, maar houd er rekening mee dat post die langer dan een week in de postbus ligt retour afzender wordt gestuurd door PostNL. Het is daarom beter om even te wachten met retourneren. Als de retourtermijn van 14 dagen daarmee overschreden wordt, doen wij daar niet moeilijk over, mits het sieraad ongedragen en onbeschadigd retour komt.

Voor vragen die écht niet kunnen wachten kunt u mailen naar info@kettingenenarmbanden.com. Deze mailbox wordt eens in de 3 à 4 dagen geleegd en dringende vragen worden beantwoord.

Wij danken u voor uw begrip en geduld!

Laatst bekeken