Snelle, gratis levering binnen NL
14 dagen niet goed geld terug garantie
Achteraf betalen mogelijk via Afterpay of Billink
Bel ons op: 010 8182780
 
Let op: Van woensdag 22 september t/m dinsdag 12 oktober zijn wij wegens vakantie gesloten. Bestelt u in deze periode dan wordt uw bestelling niet eerder dan maandag 11 oktober verzonden!

Handelaren en juweliers


Bent u zelf ook verkoper van zilveren sieraden? Heeft u een (juweliers)winkel en heeft u interesse in de aanschaf van een deel van onze collectie zilveren kettingen en/of armbanden? Dan kunnen wij u wellicht helpen!

Op dit moment kunnen wij u met name voor de platte en vierkante koningskettingen en de koningskettingen met platen een interessant aanbod doen. Deze zilveren kettingsoorten kopen wij rechtstreeks, en in grote aantallen, bij de fabriek in. Aangezien wij hoge eisen stellen aan de kwaliteit bent ook u gegarandeerd van een mooi en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt product. Mochten wij het door u gewenste aantal niet op voorraad hebben dan kunnen wij doorgaans binnen enkele weken leveren. Wilt u liever een andere kettingsoort inkopen? Vraag het ons! Door onze goede connecties met diverse fabrikanten kunnen wij u hier wellicht ook mee helpen.
Alle kettingen of armbanden die u bij ons koopt zijn reeds voorzien van een zilver keurmerk, zodat u ze niet meer ter keuring hoeft aan te bieden en ze u dus "verkoopklaar" bereiken.
Uw korting kan oplopen tot 25% van de netto verkoopprijzen in onze webshop! Hoe groot uw korting daadwerkelijk is, is afhankelijk van model, breedtemaat en de hoeveelheid die u afneemt.

Stel:
U wilt uw klanten een groot aanbod aan koningskettingen bieden. U zou dan van ieder model en iedere breedtemaat een ketting en/of armband bij ons kunnen aanschaffen en deze als sample in uw winkel kunnen gebruiken. Op deze manier kan de klant in ieder geval de schakel bekijken en beoordelen en kunt u bij ons de door de klant gewenste lengte op ieder moment bestellen. De levertijd bedraagt doorgaans 2 à 3 werkdagen en verzending is, ook voor u als handelaar, gratis!
Interesse? Neem contact met ons op en misschien bent u binnenkort ook verkoper van de mooiste en kwalitatief beste collectie zilveren kettingen en armbanden van Nederland en België!

Laatst bekeken