Snelle, gratis levering binnen NL
14 dagen niet goed geld terug garantie
Achteraf betalen mogelijk via Billink
Bel ons op: 010 8182780
 

Over betalen


Wij bieden u acht verschillende mogelijkheden om uw aankoop te betalen:
 1. Betalen via iDeal
 2. Betalen via een overboeking op onze bankrekening
 3. Betalen via Paypal
 4. Achteraf betalen met digitale acceptgiro (via Afterpay)
 5. Betalen via MisterCash/Bancontact - Banksys (voor Belgische klanten)
 6. Betalen via SOFORTbanking (voor klanten uit diverse europese landen)
 7. Betalen bij afhalen

155x55no

Wat is het?

iDeal is online betalen via internetbankieren. Dit is al jaren de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

Wat kost het?

Betalen met iDeal is voor u als klant van kettingenenarmbanden.com gratis.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via iDeal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van iDeal. Hier selecteert u uw bank waarna u wordt doorgeleid naar een beveiligde omgeving waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Daarmee is iDeal een van de snelste betaalmethoden. Dit zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken en verzenden.

Betalen via een overboeking op onze bankrekening

ing_logo_1

Wat is het?

U maakt het geld over naar onze ING-rekening, waarna wij uw aankoop versturen zodra wij het bedrag binnen hebben.

Wat kost het?

Niets. Geld overmaken binnen Nederland is bij iedere bank gratis.

Wat heb je nodig ?

Een nederlandse bankrekening. Maakt u gebruik van internetbankieren dan is een overschrijving meestal binnen 24 uur bij ons binnen (indien u gebruikmaakt van mijnING staat het geld zelfs direct, op het moment van overmaken, al op onze rekening). Maakt u het geld via een overschijvingsformulier over dan duurt het langer, meestal 3 tot 5 werkdagen.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan vooraf het bedrag te willen overmaken op onze rekening. U krijgt van ons via email een bevestiging van uw bestelling waarin u alle gegevens vindt die u nodig heeft voor het overmaken van het aankoopbedrag. Zodra het geld bij ons binnen is sturen wij uw bestelling op.

Onze bankgegevens zijn:
IBAN: NL57INGB0005768554
t.n.v. Kettingenenarmbanden.com te Rotterdam
BIC: INGBNL2A (alleen voor buitenlandse klanten)

Betalen via Paypal

paypal-logo

Wat is het?

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier.

Wat kost het?

Een transactie met Paypal is gratis. Ook het aanmaken van een Paypal account kost u niets.

Wat heb je nodig?

Een e-mailadres en Paypal account. Een Paypal account is hier aan te vragen.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via Paypal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van Paypal. Hier vult u uw e-mail adres en Paypal wachtwoord in. Vanaf daar wordt u stap voor stap door het betalingsproces geloodst.

Betalen via Afterpay

afterpay-logo

Wat is het?

Met digitale acceptgiro uw online bestelling achteraf betalen via AfterPay.
 AfterPay voert voor Kettingenenarmbanden.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Wat kost het?

Een transactie via Afterpay is gratis. Er zijn overigens voor ons wel degelijk kosten aan verbonden maar deze nemen wij zelf voor onze rekening.

Wat heb je nodig?

Een nederlandse bankrekening. Voor deze betaalmethode gelden nog een aantal andere voorwaarden:

 • U bent woonachtig in Nederland of België
 • U dient 18 jaar of ouder te zijn.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan dat u wilt betalen via Afterpay. Zodra u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en u de bestelling plaatst wordt binnen enkele seconden op de achtergrond een gegevenscontrole en identificatie gedaan naar aanleiding van de door u ingevulde gegevens. Hierna zijn er twee mogelijkheden:

 • Uw aanvraag wordt geaccepteerd. U krijgt de mededeling dat uw bestelling succesvol geplaatst is. Uw bestelling zal zo spoedig mogelijk door ons worden verwerkt en verzonden.
 • Uw aanvraag wordt afgewezen. U krijgt nu opnieuw het scherm met betalingsmogelijkheden te zien en u kunt een andere betalingsmethode kiezen (zie voor uitleg hiervan een van bovenstaande andere betalingsmethoden).

Indien uw aanvraag is geaccepteerd ontvangt u uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen (indien op voorraad). Wanneer u tevreden bent met uw aankoop voldoet u de rekening binnen 14 dagen aan Afterpay (dus niet aan ons!). Bent u niet tevreden dan meldt u dit telefonisch of via email aan ons en stuurt u het produkt naar ons terug (de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening). Als wij het produkt onbeschadigd en (indien mogelijk) in originele verpakking retour ontvangen wordt de factuur door Afterpay geannuleerd.

Let op!

Als u openstaande rekeningen of een betalingsachterstand heeft bij Afterpay (ook vanuit andere webwinkels waar u met Afterpay heeft afgerekend) kunt u mogelijk niet met Afterpay betalen. U dient dan eerst de openstaande rekening(en) te voldoen voordat u weer gebruik kunt maken van deze betaalmethode. Om van Afterpay gebruik te kunnen maken dienen het factuur- en verzendadres hetzelfde te zijn. U kunt er dus helaas niet voor kiezen uw bestelling op een alternatief adres te laten bezorgen!

Betalen via MisterCash/Bancontact - Banksys

bancontact

Wat is het?

Met MisterCash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.
Met Bancontact/MisterCash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Bancontact/MisterCash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Wat kost het?

Betalen met Mister Cash/Bancontact - Banksys is voor u als klant van kettingenenarmbanden.com gratis

Wat heb je nodig?

Een rekening bij een van de volgende Belgische banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/MisterCash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij Kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
 De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). 
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt. Meer over deze betallemthode leest u hier.

Betalen via SOFORTbanking

sofort-banking

Wat is het?

SOFORTbanking is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid. SOFORTbanking is door Payment Network AG ontwikkeld, en behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet.

 Via het beveiligde overschrijvingsformulier van Payment Network AG draagt SOFORTbanking geautomatiseerd en onvertraagd een overschrijving aan uw online bankrekening over. Het aankoopbedrag wordt daarbij meteen en direct naar de bankrekening van Kettingenenarmbanden.com overgemaakt.

Wat kost het?

Betalen met SOFORTbanking is voor u als klant van kettingenenarmbanden.com gratis

Wat heb je nodig?

Een bankrekening, met de mogelijkheid tot internetbankieren in een van de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitersland of het Verenigd Koninkrijk. U hoeft zich niet bij SOFORTbanking te registreren om SOFORTbanking als betaalmethode te kunnen gebruiken.

Hoe werkt het?

Nadat u SOFORTbanking als betaalmethode heeft gekozen wordt een vooraf ingevuld formulier geopend. Daarna dient u vier stappen te doorlopen om de betaling af te ronden:

 • Registratie van uw gegevens
 • Legitimatie
 • Verzending van uw gegevens
 • Samenvatting en bevestiging van de transactie

Meer over SOFORTbanking leest u hier.

Betalen bij afhalen

Tot slot is het ook nog mogelijk uw bestelling te betalen als u deze af komt halen bij ons op kantoor. Afhalen kan alleen op afspraak. Als u voor de optie "afhalen" kiest tijdens het plaatsen van uw bestelling, nemen wij z.s.m. contact met u op voor het maken van een afhaalafspraak. Het is bij ons op kantoor helaas niet mogelijk om te pinnen, er kan alleen contant worden betaald.

Laatst bekeken