Snelle, gratis levering binnen NL
14 dagen niet goed geld terug garantie
Achteraf betalen mogelijk via Afterpay of Billink
Bel ons op: 010 8182780
 
Let op: Van woensdag 22 september t/m dinsdag 12 oktober zijn wij wegens vakantie gesloten. Bestelt u in deze periode dan wordt uw bestelling niet eerder dan maandag 11 oktober verzonden!

Over graveren


Sieraden uit de categorie graveerarmbanden en graveerplaatjes worden door ons gratis voorzien van een machinegravure naar keuze. Gravures kunnen wij leveren in twee verschillende lettertypen: een schuine schrijfletter of een strakke blokletter. Uit ervaring is ons gebleken dat, als men de keuze heeft, in de meeste gevallen kiest voor een schuine schrijfletter. Daarom zullen wij indien mogelijk altijd voor dit lettertype kiezen als u zelf geen voorkeur aangeeft. Echter: met name op de hangertjes en graveerarmbandjes voor kinderen, is de ruimte om te graveren vaak zeer beperkt. Als blijkt dat de door uw opgegeven tekst qua ruimte niet past op het bestelde hangertje dan kan het zijn dat wij noodgedwongen moeten kiezen voor de blokletter, aangezien deze veel minder plek inneemt. Indien u dit per sé niet wilt kunt u het beste vooraf even contact met ons opnemen. Dan bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden en eventuele alternatieven zijn. Indien de te graveren tekst zelfs met de blokletter niet op het sieraad past nemen wij altijd even contact met u op.

Hoeveel tekst er precies op een hangertje of armband past is natuurlijk afhankelijk van het sieraad zelf maar ook van de tekens. Een naam of tekst waarin de letters m en w voorkomen neemt meer plek in dan een naam of tekst waarin de letters i,l en j voorkomen. Daarnaast nemen hoofdletters altijd meer plek in dan kleine letters. Bij de kleinere hangertjes en graveerarmbandjes voor kinderen staat aangegeven hoeveel tekens wij er ongeveer in kwijt kunnen. Deze schatting kunt u als richtlijn aanhouden en bij twijfel kunt u ons altijd vragen naar de mogelijkheden. Soms is het mogelijk om enkele korte woorden onder elkaar te zetten. Wilt u meer dan twee korte woorden onder elkaar, neem dan vantevoren even contact met ons op.

Een gravuretekst geeft u op in het daarvoor bestemde veld, rechtsboven op de productpagina. In de productomschrijving vind u het geschatte aantal tekens dat mogelijk is. Houd u er rekening mee dat een spatie ook als 1 teken geldt. Als u geen gravure wenst kunt u het tekstveld leeglaten. Uw voorkeur voor een schuine letter of een blokletter kunt u kenbaar maken in het vakje "opmerkingen betreffende bestelling" tijdens het bestelproces. Dit geldt ook voor eventuele verzoeken betreffende lay-out.

Recht_schrift0Ml3B63L6mANo

Recht schrift

Schuin_schriftdU5ZuP9yE8onz

Schuin schrift

Tegen meerprijs kunnen wij ook lasergravures verzorgen. Voordeel hiervan is dat ieder op de computer aanwezig lettertype mogelijk is. Ook een eigen handschift, een symbool of een tekening laten graveren behoort dan tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Laatst bekeken