Snelle, gratis levering binnen NL
14 dagen niet goed geld terug garantie
Achteraf betalen mogelijk via Billink
Bel ons op: 010 8182780
 

Ruilen en retourneren


U heeft uw bestelling geplaatst en ontvangen maar het sieraad is niet wat u ervan had verwacht? Geen probleem: bij Kettingenenarmbanden.com heeft u 15 dagen de tijd om de koop te ontbinden. Vervolgens kunt u kiezen: óf uw geld terug óf ruilen voor iets anders. Hoe gaat dit in zijn werk:

 1. Verpak de bestelling goed zodat deze niet onderweg kan beschadigen of kwijtraken. Als u het sieraad net zo verpakt en verzend als u het ontvangen heeft loopt u wat dat betreft het minste risico.*
 2. (Deze stap is niet verplicht) Download ons retourformulier, vul het in en stuur het los op of sluit het in de verpakking bij. Eventueel kunt u ons het ingevulde formulier ook via e-mail verzenden. Indien u de geretourneerde bestelling voor een ander sieraad wilt omruilen, vermeld u dit dan op het formulier.
 3. Neem even telefonisch of via e-mail contact met ons op. Als wij namelijk weten dat er een bestelling retour komt verkort dat de retour-verwerkingstijd en heeft u eerder uw geld terug of nieuwe bestelling in huis. Bovendien geven wij u via e-mail dan een ontvangstbevestiging van uw verzoek tot ontbinding en een aantal tips m.b.t. verzending.
 4. Binnen 15 dagen nadat u de retourzending bij ons heeft gemeld retourneert u de zending aan:

  CMJD (dus niet adresseren aan Kettingenenarmbanden.com!)
  Van der Takstraat 8 - kantoor 13
  3071LL Rotterdam

  U als klant bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending.
 5. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging in de vorm van een creditfactuur via e-mail.
 6. Kettingenenarmbanden.com vergoedt alle betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u als consument. Indien u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, zijn wij niet verplicht de bijkomende kosten voor de duurdere methode terug te betalen.
 7. Kettingenenarmbanden gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de klant instemt met een andere methode. Bij bij verzending onder rembours wordt de betaling op uw bankrekening retour gestort. Rembourskosten worden niet vergoed (zie punt 6). In geval van betaling via Afterpay vervalt uw betalingsverplichting en zal de factuur worden ingetrokken.
 8. Tenzij wij, bij wijze van hoge uitzondering, aanbieden het product zelf af te halen, mag Kettingenenarmbanden.com wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de klant aantoont dat hij het product heeft terugezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

*Tijdens de 15 dagen bedenktijd wordt van u als klant verwacht dat u zorgvuldig met het product en de verpakking omgaat. U mag het uiteraard uitpakken en passen zoals u ook in een fysieke winkel zou mogen doen. Gaat u het sieraad écht dragen dan dient u er rekening mee te houden dat, indien u zich alsnog bedenkt en het sieraad terugstuurt, de eventuele schade die daaruit is ontstaan op u verhaald kan worden.

Laatst bekeken