Snelle, gratis levering binnen NL boven de €40,-
14 dagen niet goed geld terug garantie
Achteraf betalen mogelijk via Riverty (vanaf €40,-)
Bel of app ons op: 010 8182780
 

Over betalen
Wij bieden u negen verschillende mogelijkheden om uw aankoop te betalen:

 1. Betalen via iDeal
 2. Betalen via Bancontact (voor Belgische klanten)
 3. Betalen via Paypal
 4. Achteraf betalen via Riverty (voorheen Afterpay)
 5. Achteraf betalen via Billink
 6. In 3 termijnen betalen via In3
 7. Betalen via Maestro (voor klanten uit diverse europese landen, ook Nederland)
 8. Betalen met creditcard
 9. Betalen via Applepay

 

ideal

Wat is het?

iDeal is online betalen via internetbankieren. Dit is al jaren de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

Wat kost het?

Betalen met iDeal is voor u als klant van kettingenenarmbanden.com gratis.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via iDeal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van iDeal. Hier selecteert u uw bank waarna u wordt doorgeleid naar een beveiligde omgeving waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Daarmee is iDeal een van de snelste betaalmethoden. Dit zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken en verzenden.


Bancontact

Wat is het?

Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.
Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Wat kost het?

Betalen met Bancontact is voor u als klant van kettingenenarmbanden.com gratis

Wat heb je nodig?

Een rekening bij een van de volgende Belgische banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij Kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
 De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). 
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt. Meer over deze betaalmethode leest u hier.

 

Paypal

Wat is het?

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier.

Wat kost het?

Een transactie met Paypal is gratis. Ook het aanmaken van een Paypal account kost u niets.

Wat heb je nodig?

Een e-mailadres en Paypal account. Een Paypal account is hier aan te vragen.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via Paypal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van Paypal. Hier vult u uw e-mail adres en Paypal wachtwoord in. Vanaf daar wordt u stap voor stap door het betalingsproces geloodst.

 

afterpay

Wat is het?

Met digitale acceptgiro uw online bestelling achteraf betalen via Riverty.
 Riverty voert voor Kettingenenarmbanden.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving MyRiverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Wat kost het?

Een transactie via Riverty is voor u als klant gratis. Omdat Riverty voor ons wél een vrij dure betaalmethode is, is het alleen mogelijk om gebruik te maken Afterpay bij een ordertotaal van €40,- of meer.

Wat heb je nodig?

Voor deze betaalmethode gelden een aantal voorwaarden:

 • U bent woonachtig in Nederland of België.
 • U dient 18 jaar of ouder te zijn.
 • Het orderbedrag is groter dan €40,-

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan dat u wilt betalen via Riverty. Zodra u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en u de bestelling plaatst wordt binnen enkele seconden op de achtergrond een gegevenscontrole en identificatie gedaan naar aanleiding van de door u ingevulde gegevens. Hierna zijn er twee mogelijkheden:

 • Uw aanvraag wordt geaccepteerd. U krijgt de mededeling dat uw bestelling succesvol geplaatst is. Uw bestelling zal zo spoedig mogelijk door ons worden verwerkt en verzonden.
 • Uw aanvraag wordt afgewezen. U krijgt nu opnieuw het scherm met betalingsmogelijkheden te zien en u kunt een andere betalingsmethode kiezen (zie voor uitleg hiervan een van bovenstaande andere betalingsmethoden).

Indien uw aanvraag is geaccepteerd ontvangt u uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen (indien op voorraad). Wanneer u tevreden bent met uw aankoop voldoet u de rekening binnen 14 dagen aan Riverty (dus niet aan ons!). Bent u niet tevreden dan meldt u dit telefonisch of via email aan ons en stuurt u het produkt naar ons terug (de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening). Als wij het produkt onbeschadigd en (indien mogelijk) in originele verpakking retour ontvangen wordt de factuur door Riverty geannuleerd.

Let op!

Als u openstaande rekeningen of een betalingsachterstand heeft bij Riverty (ook vanuit andere webwinkels waar u met Riverty heeft afgerekend) kunt u mogelijk niet met Riverty betalen. U dient dan eerst de openstaande rekening(en) te voldoen voordat u weer gebruik kunt maken van deze betaalmethode. Om van Riverty gebruik te kunnen maken dienen het factuur- en verzendadres hetzelfde te zijn. U kunt er dus helaas niet voor kiezen uw bestelling op een alternatief adres te laten bezorgen!

  

IN3

 

Je wilt iets kopen maar dat valt net buiten je budget. Betaal met In3 renteloos in 3 termijnen, zonder BKR registratie.

Stap 1: Kies In3 bij het afrekenen,

Vervolgens doet In3 een gegevenscontrole. Als de betaling niet lukt kan dat verschillende redenen hebben. Via de telefoon, via WhatsApp of per e-mail legt In3 je graag uit wat de reden van een eventuele afwijzing is. Kijk voor meer informatie op: https://www.payin3.nl/.

Wordt je aanvraag geaccepteerd dan volgt....

Stap 2: Je doet direct je eerste betaling, via iDeal en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

In3 is alleen beschikbaar voor klanten in Nederland. Het minimale bestelbedrag voor In3 is €50,- en het maximale bedrag is €3.000,-

Laatst bekeken