Snelle, gratis levering binnen NL
14 dagen niet goed geld terug garantie
Achteraf betalen mogelijk via Afterpay of Billink
Bel ons op: 010 8182780
 
Let op: Van woensdag 22 september t/m dinsdag 12 oktober zijn wij wegens vakantie gesloten. Bestelt u in deze periode dan wordt uw bestelling niet eerder dan maandag 11 oktober verzonden!

Over betalen


Wij bieden u negen verschillende mogelijkheden om uw aankoop te betalen:
 1. Betalen via iDeal
 2. Betalen via Bancontact (voor Belgische klanten)
 3. Betalen via Paypal
 4. Achteraf betalen via Afterpay
 5. Achteraf betalen via Billink
 6. In 3 termijnen betalen via In3
 7. Betalen via Maestro (voor klanten uit diverse europese landen, ook Nederland)
 8. Betalen met creditcard
 9. Betalen via Applepay

 

ideal

Wat is het?

iDeal is online betalen via internetbankieren. Dit is al jaren de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

Wat kost het?

Betalen met iDeal is voor u als klant van kettingenenarmbanden.com gratis.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via iDeal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van iDeal. Hier selecteert u uw bank waarna u wordt doorgeleid naar een beveiligde omgeving waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Daarmee is iDeal een van de snelste betaalmethoden. Dit zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken en verzenden.


Bancontact

Wat is het?

Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.
Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Wat kost het?

Betalen met Bancontact is voor u als klant van kettingenenarmbanden.com gratis

Wat heb je nodig?

Een rekening bij een van de volgende Belgische banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij Kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
 De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). 
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt. Meer over deze betaalmethode leest u hier.

 

Paypal

Wat is het?

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier.

Wat kost het?

Een transactie met Paypal is gratis. Ook het aanmaken van een Paypal account kost u niets.

Wat heb je nodig?

Een e-mailadres en Paypal account. Een Paypal account is hier aan te vragen.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via Paypal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van Paypal. Hier vult u uw e-mail adres en Paypal wachtwoord in. Vanaf daar wordt u stap voor stap door het betalingsproces geloodst.

 

afterpay

Wat is het?

Met digitale acceptgiro uw online bestelling achteraf betalen via AfterPay.
 AfterPay voert voor Kettingenenarmbanden.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Wat kost het?

Een transactie via Afterpay kost €1,50.

Wat heb je nodig?

Een nederlandse bankrekening. Voor deze betaalmethode gelden nog een aantal andere voorwaarden:

 • U bent woonachtig in Nederland of België
 • U dient 18 jaar of ouder te zijn.

Hoe werkt het?

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan dat u wilt betalen via Afterpay. Zodra u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en u de bestelling plaatst wordt binnen enkele seconden op de achtergrond een gegevenscontrole en identificatie gedaan naar aanleiding van de door u ingevulde gegevens. Hierna zijn er twee mogelijkheden:

 • Uw aanvraag wordt geaccepteerd. U krijgt de mededeling dat uw bestelling succesvol geplaatst is. Uw bestelling zal zo spoedig mogelijk door ons worden verwerkt en verzonden.
 • Uw aanvraag wordt afgewezen. U krijgt nu opnieuw het scherm met betalingsmogelijkheden te zien en u kunt een andere betalingsmethode kiezen (zie voor uitleg hiervan een van bovenstaande andere betalingsmethoden).

Indien uw aanvraag is geaccepteerd ontvangt u uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen (indien op voorraad). Wanneer u tevreden bent met uw aankoop voldoet u de rekening binnen 14 dagen aan Afterpay (dus niet aan ons!). Bent u niet tevreden dan meldt u dit telefonisch of via email aan ons en stuurt u het produkt naar ons terug (de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening). Als wij het produkt onbeschadigd en (indien mogelijk) in originele verpakking retour ontvangen wordt de factuur door Afterpay geannuleerd.

Let op!

Als u openstaande rekeningen of een betalingsachterstand heeft bij Afterpay (ook vanuit andere webwinkels waar u met Afterpay heeft afgerekend) kunt u mogelijk niet met Afterpay betalen. U dient dan eerst de openstaande rekening(en) te voldoen voordat u weer gebruik kunt maken van deze betaalmethode. Om van Afterpay gebruik te kunnen maken dienen het factuur- en verzendadres hetzelfde te zijn. U kunt er dus helaas niet voor kiezen uw bestelling op een alternatief adres te laten bezorgen!

 

Billink 

Billink, eerst zien dan betalen!

Met Billink betaal je achteraf en alleen voor wat je wilt houden. Zo wordt online shoppen gemakkelijk en veilig.

Stap 1: Je bestelt een product via Kettingenenarmbanden.com zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode.
Billink voert een credit check uit met de gegevens die je bij de bestelling hebt ingevuld. Zij controleren onder andere je adres, naam, geboortedatum, IP-adres en eventueel nog openstaande facturen bij Billink. Wanneer zij aangeven dat het niet mogelijk is om de bestelling achteraf te betalen met Billink, kun je kiezen voor een andere betaalmethode.

Stap 2: Jouw bestelling wordt geleverd. Je kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Let op: wij accepteren alleen ongedragen sieraden retour! Passen mag, uitgebreid dragen niet! Ben je niet tevreden over (een deel) van je bestelling? Dan volg je onze retourprocedure.

Stap 3: Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen.

Billink is beschikbaar voor klanten in Nederland en België. Maakt u voor de eerste keer gebruik van Billink, dan geldt een maximaal ordertotaal van €250,- Naarmate u meer bestelt via Billink en afhankelijk van uw betaalgedrag kunt u in aanmerking komen voor een bestedingslimiet van €1000,- (voor Belgische klanten geldt altijd een maximum van €250,-). De kosten voor het gebruik van Billink bedragen €1,50 per transactie. Kijk voor meer informatie op: https://www.billink.nl/

 

IN3

 

Je wilt iets kopen maar dat valt net buiten je budget. Betaal met In3 renteloos in 3 termijnen, zonder BKR registratie.

Stap 1: Kies In3 bij het afrekenen,

Vervolgens doet In3 een gegevenscontrole. Als de betaling niet lukt kan dat verschillende redenen hebben. Via de telefoon, via WhatsApp of per e-mail legt In3 je graag uit wat de reden van een eventuele afwijzing is. Kijk voor meer informatie op: https://www.payin3.nl/.

Wordt je aanvraag geaccepteerd dan volgt....

Stap 2: Je doet direct je eerste betaling, via iDeal en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

In3 is alleen beschikbaar voor klanten in Nederland. Het minimale bestelbedrag voor In3 is €100,- en het maximale bedrag is €3.000,-

Laatst bekeken